19. aprillil T1 keskuses toimuval peol harutatakse lahti loometöö aluseks olevad kliendi-, agentuuri- ja tiimisuhted ning jagatakse parimatele Kuldmunad pihku. Sündmust juhivad suurepärase suuvärgiga sarmikad õhtujuhid Kaisa Selde, Anu Saagim ja Mihkel Raud.

Kauaoodatud Kuldmunade jagamine algab kell 19.00.

Pärastpidu (ehk järelpidu) saab avapaugu kell 23.00.

1990ndatel Eesti Reklaamiagentuuride Liidu algatatud ja hiljem Turundajate Liidu hoole alla läinud Kuldmuna festival sündis soovist tõsta esile neid andekaid Eesti meeskondi, kes suudavad kohaliku reklaami- ja turundusmaailma barjääre jõudsalt edasi nihutada. Juba 26. korda toimuv  Kuldmuna  on seega Eesti kõige vanem ja olulisim reklaamikonkurss, mille auhindadel on reaalne kaal nii üldsuse, tellijate kui ka konkurentide silmis.

Kuldmuna 2024 toetavad: T1, Taevas Ogilvy, JCDecaux, Delfi Meedia, WIP, Piletilevi, Range Rover, Tridens, Kiud, Raiku, Saku, Swedbank, Wendre, Delux Beds & Bedding, Brand Sound, House 10, Philip Morris ja Tartu Kaubamaja. Kuldmunad toob kohale Smartpost Itella. Üritust korraldab Turundajate Liit (TULI) koostöös Elamusstuudio, Broadline’i, Radiustech Production’i ja Üritusgurundusega.

Võitjad leiab sellest galeriist: