Delfi Ärilehele kirjutas Olerexi klient, kellele näitab tanklaketi äpp –10 s/l soodustust. Kui ta proovis seda kasutada, siis see ei õnnestunud. „Isegi klienditeenindaja ei teadnud, kuidas seda soodustust saada. Kõigepealt arvas ta, et pean end püsikliendina tuvastama äpi kaudu. Kui see ei toiminud, arvas ta, et võib-olla peab siis äpiga tankuri juures maksma,“ kirjeldas ta. „Kampaaniatingimusi vähemalt äpist ei leia ja ka klienditeenindajad ei tea asjast midagi,“ on ta pahane.

Sarnast olukorda kirjeldati nädalavahetusel juba ka X-is.

Olerexi esindaja vastas Delfi Ärilehele, et antud soodustust saab kasutada ainult siis, kui tankimist alustatakse ja selle eest makstakse Olerexi äpis. „Äpiga tankimise juhend on kõikidel tankuritel,“ lisas ta. Muudel juhtudel – näiteks klienditeenindajale äpist QR-koodi näidates – soodustust ei saa.

„Meil on väga kahju, et klient ei saanud soodustust kasutada,“ lisas Olerexi esindaja ning palus probleemide korral võtta alati ühendust nende klienditoega telefonil 610 0100. Sooduskampaania tingimused leiab Olerexi kodulehelt.

Olerexi kütusekampaania „Äpiga tankides –10 s/l“ algas 24. aprillil ning ettevõtte esindaja sõnul on soodustust kasutanud juba tuhanded kliendid.

Äpi kasutamise juhend asub tankuril.