Bolt Foodi juhi Jaagup Jalakase sõnul on teenuse laienemine oluline strateegiline samm. „Inimestel on huvi teenuse vastu nii Eesti suur-kui väikelinnades, mis innustab meid seda võimalust pakkuma. Soovime olla võimalikult kättesaadavad üle Eesti,,’’ ütles Bolt Foodi juht Jaagup Jalakas.

„Bolt Foodi rakendus toetab kohalikke kogukondi, andes ettevõtetele võimaluse jõuda rohkemate klientideni, klientidele teha lihtsamaks toiduelamuste nautimine ning pakkuda kohalikele teenimisvõimalust kullerina,’’ lisas Bolt Foodi juht. 

„Restoranide kõrvalt pakume ka erinevaid jaekauba võimalusi ja töö käib, et partnereid lisada. Igas linnas leiab Bolt Foodi valikust ka näiteks mugavus- ja lillepoode ja palju muud põnevat,“ ütles Bolt Foodi juht Jaagup Jalakas. Lisaks tõi ta välja, et Bolt Food teeb kojuvedusid nüüd ka paar kilomeetrit igast linnast välja, et teenindada kliente veelgi laiemalt.

Lisaks toidu kohaletoimetamisele pakub Bolt Food kohalikele elanikele võimalust teenida sissetulekut kullerina. „Kohalikel elanikel on hea meel, et nendeni jõuab uusi sissetuleku teenimise võimalusi ja kullerina lisateenistuse saamine on väga populaarne,” ütles Jalakas.

Bolt Foodi teenus on kättesaadav Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Kohtla-Järvel, Jõhvis, Rakveres, Viljandis, Kuressaares, Keilas ja Haapsalus. Kokku tegutseb Bolt Food 20 riigis ja 80 linnas üle maailma.